Salsa+Merenque

Vreemd natuurlijk om zo`n titel in de categorie werk te plaatsen, maar daar is natuurlijk een goede reden voor.
Het jaarlijkse teambuildingsuitje van de afdeling stond weer op het programma. Om 14.00 uur vertrekken we met de bus richting Amsterdam, worden afgezet op de Dam, alwaar de eerste trip ons naar Madame Tussaud brengt. In de herfstvakantie zijn Caro en Eva daar geweest, al veel foto`s gezien en dan is het leuk dat mij weer heel andere dingen opvalt als zij. Met ongeveer 40 man/vrouw is zoiets natuurlijk al heel anders, een stel schoolkinderen is er niets bij. Heerlijk meebrullen met Paul de Leeuw, vlieg met me mee en ook Drukwerk, je loog tegen mij. Gelukkig waren er geen andere mensen aanwezig. Na dit gezang besloten dat wij toch wel een ontzettende X-factor hebben en dat het jammer is dat wij ons niet opgegeven hebben.Zoals alle kandidaten zijn we ervan overtuigd dat we een goede kans zouden maken.
Vervolgens in de stromende regen richting de Spaarndammerstraat naar Salsa school Salsa4fun waar wij een workshop krijgen in Salsa en Merenque. Lekker draaien met de heupen en voor alle deelnemers toegankelijk omdat het niet veel vraagt van het uithoudingsvermogen. Image Hosted by ImageShack.usNa 2 uurtjes heupwiegen de benenwagen naar de Rozengracht. de avond sluiten we in stijl af met een etentje bij Tapasbar Manzano. Er komen vele lekkere hapjes langs. JeeWee gaat zich zelfs te buiten aan ansjovis. Iets wat ik alleen maar ken als erg zout, maar het smaakt heerlijk. Natuurlijk wordt er behoorlijk ingenomen en geven een aantal mensen nog een eigen demonstratie van hun salsa dans.

Om 23 uur staat de bus weer voor de deur om ons richting Utrecht te rijden. Een heerlijke avond met veel lachen is dan voorbij, het team is weer verbroederd en we willen weer het vuur uit de sloffen lopen voor elkaar..
De volgende ochtend vroeg weer op want ik moet reanimatieles geven, vlak voordat ik vertrek zegt Caro nog heel subtiel dat het misschien wel slim is om een kaugommetje in de mond te doen. De knoflookgeur is overweldigend.

Advertenties

5 gedachten over “Salsa+Merenque

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s