Kerstpakket

Ja, ja , het is weer zover. Ik heb mijn kerstpakket op mogen halen. In een echte kerstsfeer werd dit overhandigd. Kerstmuziek,kerstkransjes, kerstmannetjes, en natuurlijk ook kerstsneeuw.
Al weken wordt er gespeculeerd wat er dit jaar in zal zitten. Iedereen heeft het weer mis. Het blijkt een electrische wokplaat te zijn. Daarbij nog wat sauzen en kruiden, en natuurlijk de overbekende kerstboodschap van de directie. En dat laatste is misschien nog wel het grootste kerstpakket. Het ziekenhuis staat op het punt te gaan fuseren met de grote buur. Tja, wat moet je daar nu van vinden. Voorlopig hou ik het maar op nieuwe kansen, nieuwe ontplooiingen enz.
Wat nu te doen met het pakket. Het is iets wat vele van mij collega`s al hebben(of iets soortgelijks). Weggeven aan de voedselbank lukt natuurlijk niet.
Een greep uit de meestal flauwe grappen die erover gemaakt zijn:
Zwervers die op 10 platen zichzelf warm kunnen houden, moeten ze wel illegaal wat stroom aftappen. Of we gebruiken ze , als er een onderkoelde patient binnenkomt………
Kortom, het niveau daalt behoorlijk, en dit zijn nog maar de nette.

Vanmiddag even langs bij de Linschotenloop. kijken of ik Petra,Hans en Gert ga herkennen in de massa. Kan niet vlak voor de finish staan want moet vanmiddag gewoon om 15 uur beginnen met werken.
Zo zal ik ook de kerst doorbrengen. Werkend, maar dan ben ik met Oud en Nieuw wel vrij.

Edit: Petra wel gezien, maar ja da`s makkelijk(al was ze bijna voorbij toen ik haar ontdekte), er lopen veel minder vrouwen mee als mannen. en dan ook nog prominent "Petra" voorop. Helaas de andere loggers niet kunnen ontdekken. Wel leuk om een weblogger in levende lijve te zien, helaas geen tijd om eens te kletsen.

Advertenties

12 gedachten over “Kerstpakket

  1. He JW!! Superleuk om je even gezien te hebben! Je stond op een geweldige plek zo midden op de weg!
    Grappig dat er overal van die posters hingen van een ‘Petra’! Er werd diverse malen gevraagd of ik die Petra was, maar helaas….
    Ondanks dat je moet werken…hele fijne dagen en…tot kijk!!

  2. Helaas nog geen shirt met naam erop en ook nog geen startnummer. Ben morgen helemaal in het zwart en verder… zie de foto’s op mijn log. Lijkt me leuk om je te ontmoeten in Soest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s