YESSSSSSSSSSSSSSSSS

Yes, eindelijk heb ik de lang verwachtte mededeling gekregen dat ik vanaf september weer plaats mag nemen in de collegebanken. Het assesment heb ik met succes afgerond. het afsluitende interview was meer een gezellig keuvelen over de medische wereld en het peilen van mijn mening over allerhande onderwerpen. Ga op korte termijn een laptop uitzoeken om alles goed te kunnen verwerken, nog een goede tip qua merk of bijzondere eisen, zeg het maar!

Het betekent dat ik meer moet gaan werken per september en dus per saldo ook minder tijd over zal hebben voor het hardlopen, een vervelende bijkomstigheid. Toch zal ik alles op alles zetten om toch mijn trainingen te kunnen blijven doen, die broodnodige afleiding maakt de geest weer helder en zal het studeren alleen maar ten goede komen.

Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe zooltjes aangemeten, helaas was de eerdere afspraak gecanceld omdat er in de dependance gewerkt werd en daar de voorzieningen niet beschikbaar zijn. na de zomervakantie liggen ze klaar. Top, want wellicht zal de pijn in de knie/bovenste gedeelte van de kuit dan ook verdwijnen. Na ongeveer een 30 minuten lopen komt die pijn opzetten en zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat mijn been minder kracht heeft, alsof dat been verlamd is. na wat rekken en strekken gaat het dan weer maar dan moet ik om de paar kilometer weer hetzelfde ritueel volgen. We zien wel, het kan ook zomaar weer weg gaan.

Nog 1 weekje vol aan de bak en dan heerlijk uitwaaien op het strand van Terschelling. Een mooiere plek om de vakantie door te brengen kunnen we ons niet wensen zolang Tom nog zo klein is. Mooi meegenomen dat de andere 2 het er ook reuze naar het zin hebben…… dan vinden pa en ma het ook allang goed, toch?

Advertenties

9 gedachten over “YESSSSSSSSSSSSSSSSS

  1. Gefeliciteerd en het zal inderdaad wel even wennen zijn om aan het nieuwe ritme met werken, college en hardlopen te wennen. Maar dat komt vanzelf wel goed.

  2. Fantastisch JeeWee, gefeliciteerd hoor! Knap ook van je dat je überhaupt de collegebanken weer ingaat. Zou zelf ook best weer een studie willen volgen maar met die 2 ukken van me erbij naast m’n werk, huishouden enzo, zal ’t er niet van komen. Nog maar even geduld lijkt me.
    O ja, manlief is expert wat betreft computers, maar hij zou moeten weten wat je er precies allemaal mee zou willen doen om tot een goed advies te kunnen komen. Mail me anders even.

  3. Leuk jw!! Gefeliciteerd. Ik heb een collega die net klaar is met de np dus als ik je kan helpen met iets via haar laat het me weten!
    Enne, veel studie uren hoor 🙂 ik zeg gooi het op de podcast en loop ermee alle essays die gelezen moeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s